Termeni și Condiții

Bine ai venit pe www.petranunes.com!

UTILIZAREA SITE-ULUI

Folosirea acesui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. www.petranunes.com isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi in functie de politicile interne ale societatii sau reglementarile in domeniu, fara nicio notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”. Informatiile publicate pe site-ul nostru sunt informatii de interes general despre compania noastra, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de compania noastra ca fiind de interes pentru utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Compania noastra, SC PETRANUNES LINE BOUTIQUE SRL, CUI 40252716, J40/10848/2020, Calea Vitan 58, Bucuresti este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si contentului acestuia. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale companiei noastre, prevazute de legislatia in vigoare. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Folosirea www.petranunes.com, vizitarea site-ului sau cumpararea produselor, reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste Termenii si Conditiile si Securitatea Informatiilor. In consecinta, va rugam sa le cititi cu maxima atentie, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu plasati comanda pana nu sunt lamurite punctele neclare.

DATE PERSONALE

Pentru a comanda produse in regim online pe site-ul www.petranunes.com, aveti otpiunea sa va creati un Cont (nu este obligatoriu). In vederea crearii contului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila. Dupa ce ati trimis comanda, in cel mai scurt timp veti fi contactat de consultantii nostri pentru a confirma comanda dumneavoastra, preturile produselor comandate, dar si detalii referitor la modalitatea de livrare, tarife si plata.

PRODUSE SI SERVICII

Produsele comercializate prin intermediul www.petranunes.com sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, emisa de societatea noastra, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv, POSH by PN isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a furnizorului. POSH by PN isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Pentru produsele vândute, POSH by PN oferă garanţia legală în conformitate cu prevederile legii române pentru fiecare tip de produs.

ATENTIE: Toate produsele noastre se realizeaza exclusiv la comanda pentru fiecare cumparator in parte. Produsele noastre NU sunt produse realizate in serie. 

 

POLITICA DE PRETURI

Preturile sunt exprimate in RON. Preturile prezentate nu includ taxele de Livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Toate preturile sunt afisate pe site, astfel incat, pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi ca si pe site.

PLATA

Pentru a evita situatiile neplacute in care unii cumparatori nu isi onoreaza comenzile la primire, www.petranunes.com accepta o singura modalitate de plata a comenzilor:

 1. Plata prin card (online) – partener MobilePay

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se va face in medie in 1-2 zile de la preluarea comenzii pentru produsele aflate in stoc si 7-10 lucratoare zile pentru produsele care necesita a fi comandate. Livrarea se face prin Fan Courier pe tot teritoriului Romaniei. Taxa de livrare pe teritoriul Romaniei variaza in functie de oras. Taxa de livrare internationala este comunicata dupa caz in functie de tara de destinatie. Programul de livrare a coletului este de Luni pana Vineri intre orele 10.00-18.00 si Sambata intre 9.00-13.00.

Costul transportului este de 16Lei +TVA pentru colet. Acesta nu este inclus și se achită către curier la livrare.

RETURNARE

Va asiguram ca toate produsele sunt verificate inainte de livrare. Consumatorul poate solicita returnarea produsului in cazul in care coletul prezinta deteriorari severe, produsul a fost livrat gresit, prezinta un defect de fabricatie. Consumatorul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu un alt produs din aceeasi categorie, fie pentru restituirea contravalorii produsului. In cazul in care doriti sa returnati / schimbati produsul, trebuie sa ne comunicati in termen de 3 zile lucratoare de la receptia produsului, pe email la adresa contact@petranunes.com impreuna cu formularul de retur. POSH by PN va confirma returnarea prin email, iar clientul va avea la dispozitie 14 zile lucratoare pentru a returna produsul la sediul social POSH by PN.

NU SUNT CONSIDERATE DEFECTE DE FABRICATIE:

 • mici neregularitati si imperfectiuni ale produselor sau parti din produsele confectionate manual;
 • marime nepotrivita;
 • nervuri ale pielii;
 • comoditatea;
 • stabilitatea.

Defectele de fabricatie se refera la produsele primite cu defecte cum ar fi: toc rupt sau dezlipit, talpa rupta sau dezlipita, piele rupta, taiata, patata, produs descusut. Nu se accepta subiectivitati.

 

POSH by PN va returna contravaloarea produsului prin ordin de plată, în contul dorit de client.

Sesizarile dupa o perioada mai mare de 3 zile lucratoare nu se vor lua in considerare.

 

ATENTIE: POSH by PN va pune la dispozitie ghidul de marimi al calapoadelor noastre, dimensiunile, circumferintele fiecarui produs. Astfel, aveti posibilitatea sa va masurati circumferinta piciorului si sa ne furnizati detaliile ca sa putem ajusta modelul pe care doriti sa-l comandati, in cazul in care nu va incadrati in tiparul standard. Nu vom accepta retur pe motiv ca produsul nu vi se potriveste fiind prea lung, scurt, larg, stramt etc. Totodata, nu vom accepta retur nici de la consumatorii  care “uita” sa isi masoare circumferintele sau “cred” ca se incadreaza in circumferintele tiparul standard, iar dupa livrarea produsului doresc sa il returneze pentru acelasi motiv: produsul este stramt, larg, scurt, lung etc.
Produsele noastre se realizeaza pe comanda pentru fiecare cumparator in parte. Va rugam respectuos, cititi cu atentie toate detaliile inainte de plasarea unei comenzi pentru a evita un retur, schimb produs, pentru a economisi timpul nostru/dvs, materiale, resurse etc.

*Conform OUG 34/2014 art.16 lit. c), În anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care lau insotit.

*Produsele personalizate nu pot fi returnate sau schimbate. Astfel ca, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (ajustare latime, ajustare inaltime, inaltime toc, platforma, tip de piele, tip de toc, combinatia de nuante, altele, sunt produse care indeplinesc caracteristicile personale ale cumparatorului).

NOTA: Marimile 33, 34 sau 41 se considera “comanda personalizata” si nu se accepta schimb sau retur.

*Conform OUG 130/2000 art.10 lit. C) “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit astfel:

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate […]

*Conform OUG 34/2014 art.16 lit. C) Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art.9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele inafara spatiilor comerciale urmatoarele: 

c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

 

NOTA: Returnarea coletelor se va face prin aceeasi metoda prin care au fost livrate (livrare prin Fan Courier), iar taxele si costurile de retur vor fi suportate de catre client. Expeditiile retur prin alte servicii de curierat decat cea specificata, nu sunt acceptate. De asemenea, coletele returnate cu plata expeditiei la destinatar (POSH by PN) nu vor fi ridicate.

POSH by PN isi rezerva dreptul de a refuza returnarea daca produsul:

 • este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou
 • este returnat fara ambalajul initial, cutia deteriorata, cu etichetele lipsa/deteriorate
 • este deteriorat, murdar, purtat
  • Pachete cu plata ramburs.
  • Pachete al caror expeditor nu poate fi identificat. Atentie! Colete trimise cu expeditor sociatate comerciala fara a avea alt nume de contact sau alt expeditor care nu are o comanda plasata pe site.
  • Nu ne facem responsabili pentru pachetele piedute sau deteriorate la transport.
  • Nu ridicam colete de la Posta Romana.
  • Nu acceptam anunatare returului pe Whatsapp, mesaj text, mesaj pe retelele de socializare. ATENTIE! Nu se va lua in calcul Anuntul de retur daca nu trimiteti pe mail sau in contul de client.
  • Nu acceptam scuze pentru nerespectarea termenului, de exemplu: nu s-a raspuns la telefon, nu am stiut procedura de retur, nu am stiu ce sa fac, nu am fost in tara, am avut Covid etc. Procedura de retur este expusa clar si transparent pe site. Nu ne asumam raspunderea pentru trimiterea la o adresa gresita sau numar de telefon gresit. Daca termenul expira ca urmare a acestei cauze returul o sa fie refuzat.

ACCESUL LA SITE

www.petranunes.com garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei www.petranunes.com fara acordul scris prealabil al acesteia.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a site-ului www.petranunes.com si va pune in miscare cercetarea penala.

FRAUDA

Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. www.petranunes.com utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Pentru implementarea masurilor tehnice si organizatorice necesare pentru pastrarea confidentialitatii si integritatii datelor cu caracter personal, www.petranunes.com va respecta cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal elaborate de autoritatea de supraveghere potrivit stadiului tehnicii utilizate in procesul de prelucrare si de costuri, astfel incat sa se asigure un nivel de securitate adecvat in ceea ce priveste riscurile pe care le reprezinta prelucrarea, precum si in ceea ce priveste natura datelor care trebuie protejate.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. Infrastructura hardware si software utilizata de catre www.petranunes.com este periodic analizata din punctul de vedere al securitatii.

www.petranunes.com se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresacontact@petranunes.com sau www.petranunes.com, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

www.petranunes.com certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

LITIGII

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

DREPTUL DE AUTOR

Intregul continut al www.petranunes.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea POSH by PN si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind drepturile de autor si drepturile conexe (legea nr. 293/1994). Folosirea fara acordul POSH by PN a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.petranunes.com numai in limitele mentionate in prezentul document.

MODIFICARI

Ne rezervam dreptul de a modifica si revizui termenii si conditiile de mai sus, fara nicio notificare prealabila. Comanda dumneavoastra va intra sub incidenta termenilor si conditiile valabile la momentul confirmarii acesteia, cu exceptia situatiilor in care aceste modificari sunt cerute de legile in vigoare

MODEL DE FORMULAR DE RETRAGERE DIN CONTRACT

Model de formular de retragere din contract in conformitate cu dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumaatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Catre : PETRANUNES LINE BOUTIQUE SRL

Email: contact@petranunes.com

-Vă informez informam  prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse :

Comandate la data………………………../primite la data……………………

Numar de comanda………………………………………………………….

– Numele Clientului:……………………………………………………………..

– Adresa Clientului:………………………………………………………………

-Numarul de telefon……………………………………………………………..

– Semnatura Clientului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)

– Data

 

Acest formular trebuie trimis pe adresa de mail contact@petranunes.com sau in termen de 3 lucratoare zile de la primirea produselor. Atentie! Ziua cu numarul 3 este ultima zi, ziua numarul 1 este ziua cand ati primit comanda.