Despre noi

“Nu stiu cine a inventat tocurile, dar toate femeile ii sunt recunoscatoare.” – Marilyn Monroe

Simbol al seducţiei şi al puterii feminine, pantofii spun multe despre purtătoarea lor.

Femeile şi pantofii au o întreagă istorie împreună. E suficient să te uiţi în propriul dulap şi fiecare dintre perechile pe care le ai îţi poate spune o poveste.

Pantofi lucrati manual, din piele de cea mai buna calitate, personalizati dupa bunul plac incat produsul final sa se muleze perfect nu doar pe picior ci si pe personalitatea purtatoarei. Nu cred ca exista femeie care sa fie in stare sa reziste unei perechi de pantofi realizati extrem de migalos special pentru ea.

Culoarea si stilul de pantofi pe care le alegem cu precadere ne dezvaluie trasatura dominanta a personalitatii, precum si modul in care ne raportam sau comunicam cu ceilalti

Totul incepe cu decizia. Momentul acela in care te-ai hotarat ca ai nevoie de o pereche de pantofi cum nu mai are nimeni, o pereche de pantofi create pentru tine. Trebuie sa iti alegi modelul in functie de cine esti tu.

Urmatorul pas este pielea. Alegi pielea in functie de culoare si textura. Este important ca pielea aleasa sa te flateze, sa iti imbrace piciorul perfect ca intr-o imbratisare. Iti va sta cel mai aproape, asa ca pielea trebuie aleasa cu grija.

Nici o alta pereche de pantofi nu te va purta prin viata asa cum o va face aceasta. Tu esti unica si speciala, la fel trebuie sa fie si pantofii tai.